Rujuk jadual dibawah untuk cara pengambilan Gutafix

Kami di Eskayvie sangat prihatin dan ingin memastikan kesihatan perut anda berada dalam keadaan yang baik dan selesa untuk menjalani kehidupan seharian.

Teruskan pengambilan Gutafix untuk kelegaan dan kesihatan perut yang berterusan.

FAQ

Ambil 1 sachet ketika anda mengalami pedih ulu hati untuk kesan segera. Bagi individu yang mengalami gastritis, amalkan 1 sachet sebelum pengambilan makanan berkafein, pedas atau berempah. Bagi individu yang sering mengalami asid refluk ketika tidur, ambil 1
sachet sebelum tidur.

Ia memberi kesan seawal 1 minit dan boleh bertahan sehingga 4 ke 6 jam selepas pengambilan.

Boleh, bagi individu yang mengalami gastritis atau perut sensitif, anda disyorkan untuk mengambil 1 sachet sebelum pengambilan makanan berkafein, pedas atau berempah.

Tiada, ia tidak memberi apa-apa kesan sampingan. Setiap ramuan yang digunakan adalah dari bahan semula jadi iaitu tumbuhan dan buahan.

Boleh, tiada masalah. Jarakkan 30 minit dengan pengambilan ubat-ubatan.

Boleh. Setiap ramuan yang digunakan adalah dari bahan semula jadi iaitu tumbuhan dan buahan. 

Boleh, disyorkan selepas trimester pertama.

Boleh ambil ketika memerlukan. Jika berat badan kanak-kanak tersebut kurang daripada 40 kg separuhkan jumlah Gutafix. Jika lebih daripada 40 kg, boleh ambil jumlah seperti orang dewasa.

Ya. Produk ini diklasifikasikan sebagai makanan dan berada di bawah seliaan Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan Malaysia (BKKM). 

Gutafix bebas dari gluten dan laktosa.

Ya, Gutafix tidak mengandungi antasid, malah ia mengandungi bahan-bahan semula jadi dari tumbuhan dan buahan yang mampu memberi kesan melegakan masalah berkaitan pedih ulu hati dan ketidakhadaman.

Pengawet penting bagi memelihara bahan aktif di dalam Gutafix supaya berada dalam keadaan yang segar. Namun, jangan risau, Eskayvie menggunakan pengawet yang selamat mengikut jumlah yang dibenarkan oleh Kementerian Keselamatan Malaysia.

Ia tidak mengandungi gula tambahan dan pemanis tiruan. Kalori Gutafix pula hanyalah 9.3 kcal bagi satu sachet (1.5g). Kandungan gula dalam 1 sachet Gutafix datang daripada sumber semula jadi. Jadi, jangan risau kerana kandungan gula ini kurang 1% dari keperluan kalori seharian. Anda hanya perlu bercakap 3-5 minit untuk membakar kalori ini.

PENAFIAN: Gutafix merupakan suplemen bagi menyokong penjagaan gaya hidup sihat individu. Ia mungkin menunjukkan kesan dan tempoh yang berbeza mengikut keserasian individu tersebut.